Matine BRC škole trčanja na Kućici

  0
  Foto: Beogradski trkački klub

  Beogradski trkački klub (BRC) i Škola trčanja u subotu, 10. septembra u 8 ujutro organizuje promo trkački trening i matine na klubu Kućica na Savi.

  U susret novoj sezoni Škole trčanja treneri Beogradskog trkačkog kluba upoznaće sve one koji žele da počnu sa treninzima trčanja o programu škole, i benefitima koje fizička aktivnost na otvorenom ima za zdravlje.

  Nakon treninga koji će početi u 8 časova ujutro iskusni trkači i svi oni koji to žele da postanu imaće priliku da ostanu na dnevnoj žurci.

  Klub Kućica na Savi (kod Sajma) se nalazi na dobro poznatoj trasi trkača i biciklista, pa će biti sjajna lokacija i polazna tačka da se trening sa Ade Ciganlije izmesti na ovaj deo obale.

  Foto: Beogradski trkački klub

  Organizatori kluba poručuju da leto još nije gotovo i pozivaju sugrađane i sugrađanke na zajedničku aktivnost i opuštanje na reci nakon treninga.

  • Od kada trčimo ranom zorom subotom, matine nam je omiljeni koncept žurke, poručuju treneri.

  Škola trčanja je grupni program vežbanja na otvorenom namenjena apsolutnim početnicima ali i naprednim trkačima. Nova grupa Škole kreće 1. oktobra 2022. a program traje 4 meseca. UPIS će se održati u subotu 01. oktobra u BRC Runners Hubu, Tadeuša Košćuška 78.

  Više informacija o BRC Školi trčanja možete pogledati OVDE.