Komičar Dragoljub Mićko Ljubičić u jednom nedavnom intervjuu podsetio je na anegdotu sa Markom Miloševićem, sinom Slobodana Miloševića, a koju je prvi put ispričao u intervjuu za Nedeljnik.

Slobodan Milošević je jednom prilikom sa Bucom Pavlovićem došao u SKC, na nastup Indeksovog radio pozorišta, povodom Dana studenata, 4. aprila 1986. godine.

I svašta su indeksovci tad pričali pred njima. Kakav su utisak ostavili na budućeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije možda govori i to što nije više dolazio na njihove nastupe. Ali, to ne znači da ih nije gledao.

Kako se u spomenutom intervjuu za Nedeljnik Mićko prisetio, dobili su potvrdu da mu se čak i dopalo to što rade.

„Mi smo tad bili dovoljno blesavi da Marku Miloševiću, ranih devedesetih, dok je još bio golobradi klinac i dolazio da gleda naše predstave na Kopaoniku, poklonimo nekoliko video-kaseta s našim predstavama, uz sugestiju da ih pogleda s mamom i tatom. Posle nekog vremena pita ga naš organizator Mića, koji mu je i dao kasete, da li su ih gledali porodično, a mali Marko mu kaže: ‘Gledali smo tata i ja i smejali se. A mama nije gledala, njoj to ništa nije smešno'“, ispričao je Ljubičić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.