Mark Awards priznanje – za one koji ostavljaju trag na tržištu

  0

  Marketing mreža, ove godine, prvi put dodelila je nagrade najuticajnijim marketing i komunikacijskim stručnjacima iz kompanija u Srbiji, u okviru projekta Mark Awards.

  Za razliku od drugih strukovnih nagrada na tržištu Srbije koje nagrađuju najuspešnije timove i projekte, Mark Awards nagrade dodeljene su pojedincima za lične poslovne i profesionalne uspehe, odnosno pojedincima koji su ostavili trag na tržištu marketinških komunikacija u Srbiji u prethodnom periodu.

  Prva po redu dodela godišnjih Mark Awards priznanja izazvala je veliko interesovanje kolega. Na konkurs je pristiglo čak 49 nominacija.

  “Vrlo često i ne znamo ko stoji iza najuspešnijih brendova i kampanja, ko su ljudi koji, naše omiljene brendove, uspešno grade svakoga dana. Mark Awards upravo želi da istakne i nagradi najuspešnije pojedince iz kompanija koji se bude i ležu sa svojim brendovima i požrtvovano rade na njima. Sigurni smo da će ova nagrada, tokom godina, značajno doprineti kvalitetu i razvoju tržišta, boljem pozicioniranju marketing i komunikacijskih stručnjaka u kompanijama, ali i da će biti najprestižnije priznanje na tržištu kojim će se dobitnici ponositi”, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač i CEO Marketing mreže i idejni tvorac Mark Awards projekta. “Na osnovu pristiglih nominacija zaključak je da Srbija zaista ima vrhunske profesionalce koji, uprkos krizi, uspevaju da zadrže kreativnost i inovativnost, i postignu zapažene poslovne rezultate za svoje kompanije i brendove.”

  Priznanja su ove godine dodeljena u ukupno 11 kategorija, a žiri je radio u sastavu: Aleksandra Đurđević, CEO, Delta Auto Group & Vice President, Delta Holding; Borislav Miljanović, CEO, Represent System; Danka Trbojević, Managing Director, DRIVE Agency; Dejan Ranđić, Founder & CEO, DNA Communications; Dejan Turk, CEO, A1 Srbija & A1 Slovenija; Iva Đurković, Managing Director, OMD Media & LUNA TBWA Beograd; Ivana Parčetić Mitić, Founder & CEO, Marketing mreža; Jelena Brajović Dobrijević, Deputy Managing Director, SIVO; Jelena Ristić, Country Manager Serbia, Montenegro & BiH, Mastercard; Marjana Davidović, Country Manager Adriatic South Hub, Nestle Adriatic; Mihailo Janković, CEO, MK Group; Milivoj Đorđić, General Manager Adria Region, SmartPoint Adria; Nataša Filipović, Managing Director, Ovation BBDO; Nenad Miščević, CEO, Nectar Grupa, i Nikola Papak, New Business Director, Two Rivers.

  Cilj Mark Awards nagrade jeste da podstakne i motiviše marketing i komunikacijske stručnjake iz kompanija u Srbiji, ali i ukaže na njihove potencijale, talente, kreativnost i sposobnost za postizanje vrhunskih poslovnih rezultata i prepoznatljivost brenda.

  Mark Awards je nagrada kojom strukovni portal Marketing mreža želi da promoviše profesionalne uzore, ali i da svoj doprinos unapređenju i razvoju struke u Srbiji.

  Dobitnike ovogodišnjih priznanja upoznajte kroz intervjue u specijalnom izdanju objavljenom u novom Nedeljniku

  www.mark-awards.rs