Brzi ritam modernog načina života sa sobom nosi brojne izazove, među kojima je ponekad i manjak slobodnog vremena. Kako bi to vreme utrošili na ono što volite, a ne ono što morate, Gorenje će vam u tom “savremenom“ poduhvatu pomoći novom generacijom SmartFlex sudomašina.

Nove SmartFlex mašine za pranje sudova odlikuju inovativne i pre svega praktične funkcije potrebne svakoj kuhinji.

Unutrašnjost mašine je u potpunosti prilagodljiva veličini i obliku posuđa, tako da neće biti potrebe za dodatnim pranjem velikih šerpi ili posuda. Zahvaljujući programu SpeedWash, minimalno isprljani sudovi će za 15 minuta ponovo biti spremni za upotrebu. Gorenje SmartFlex sudomašine nisu samo praktične, već i ekonomične, pa zahvaljujući Eco programukoji obezbeđuje znatno nižu potrošnju energije, ne morate da razmišljate o računima za struju i vremenu kada uključujete mašinu.

A kako bi vreme predviđeno za kućne obaveze bilo svedeno na minimum, Gorenje uz SmartFlex sudomašinu poklanja usisivač G Force. Ova praznična akcija traje do 5. januara 2020. godine, a više informacija možete pronaći u najbližem Gorenje studiju ili na gorenje.rs.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.