Mandić: “Nije postignut konkretan dogovor, 38 poslanika ima isti stav, a tri iz URE drugačiji…”

1
Printscreen/YouTube/B92 TV

Predsednik Nove Andrija Mandić rekao je da Parlamentarna većina Crne Gore nije postigla konkretan dogovor.Istakao je da 38 poslanika ima isti stav a tri poslanika URE drugačiji.

“Ako se ne postigne dogovor, tu je narod da da svoj sud”, rekao je Mandić, a prenose Vijesti.

Milan Knežević je rekao da nije tajna šta je premijer predložio jer je to saopštio ranije u saopštenjima.

“U ovom trenutku se ne vidi izlaz”, rekao je Knežević.

Predsednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković je rekao da je premijer predložio da Vlada Crne Gore ima 16 ministarstava i tri potpredsednička mjesta.

Deliće se, kako je istakao, Ministarstvo prosvete, Ministarstvo kapitalnih investicija i Ministarstvo javne uprave. Branko Radulović (PzP) je rekao da ga raduje da su svesni krize u kojoj je država i da će biti glavni akteri za njeno rešavanje. On je rekao da je razgovarano da nova vlada treba da počiva na demokratskim načelima i da onaj ko ima najviše mandata ima i najveću odgovornost.

Premijer Crna Gora Zdravko Krivokapić danas u Vladi Crne Gore razgovara sa predstavnicima parlamentarne većine.

Na sastanak su došli Miloš Konatar (GP URA), Srđan Pavićević (CIVIS), Boris Bogdanović (Demokrate), Miodrag Lekić (Demos), Milan Knežević (DNP), Andrija Mandić (NOVA), Branko Radulović (PZP), Maksim Vučinić (Radnička partija), Marko Milačić (Prava), Vladimir Joković (SNP) i Goran Danilović (Ujedinjena).

1 KOMENTAR

  1. Kad će narod već jednom shvatiti da ovi uhljebi samo misle na svoj položaj? I ako imaju neko zvanje kao taj Krivokapić, lakśe je sediti u ministarskoj fotelji nego predavati na fakultetu ili drugi posao raditi. Oni vladaju nad drugima da ih unesreće, jer takva je svaka politika.

Comments are closed.