Britanski pop pevač Elton Džon u svojim memoarima „Me“ tvrdi da je Majkl Džekson bio mentalno bolestan i da je to bilo vrlo očigledno. Elton kaže da Džekson nije mogao da bude u društvu sa odraslima i ispričao incident sa njegove zabave, kada su pop kralja pronašli u društvu 11-godišneg dečaka, piše Indipendent.

Elton kaže da se Majkl Džekson pojavio na večeri u društvu svog psihijatra, ali je vrlo brzo nestao, da bi ga pronašli u društvu sina kućne pomoćnice. Elton Džon je, zapravo, na večeru na kojoj je njegova majka trebalo da upozna njegovog partnera, pozvao Džeksonovog psihijatra, a desilo se da je i „kralj popa“. On se priseća da su se njih dvojica upoznali kada je Džeksonu bilo 14 godina.

„Poznavao sam Majkla od njegove 13. ili 14. godine“, napisao je Džon u memoarima, prisećajući se da su se upoznali na jednom od njegovih nastupa u Filadelfiji. „Elizabet Tejlor se pojavila sa njim, on je bio jedno od najslađih dečaka koje ste mogli da vidite. Ali, u jednom trenutku adolescencije počeo je da se povlači od spoljašnjeg sveta, od stvarnosti, kao što je to uradio Elvis Prisli.“

„Bog zna šta se događalo u njegovoj glavi, i Bog zna kojim sve lekovima je bio nakljukan, ali svaki put kada sam ga video poslednjih godina, pomislio bih kako je jadan momak totalno izgubio um. Bio je istinski mentalno bolestan, vrlo uznemirujuća osoba. Bilo je neverovatno tužno, ali bio je neko kome nistemogli da pomognete: samo je nestao, u neki svoj svet, okružen ljudima koji su mu govorili samo ono što je želeo da čuje.“

Džekson je „izgledao grozno“, kaže Elton Džon, i ne bi jeo ništa što bi mu servirali na toj večeri, čak ni ono što bi mu njegov lični šef postavio na sto.

„Posle nekog vremena, ustao je od stola, i nestao bez reči. Konačno smo ga pronašli dva sata kasnije, u vikendici u kojoj je živela moja kućna pomoćnica. Sedela je i gledala kako Majkl Džekson tiho igra video-igre sa njenim 11-godišnjim sinom. Šta god da je razlog, izgleda da uopšte nije mogao da se nosi sa društvom odraslih.“

Komentara

 1. Teodora Lektora
  14. oktobra 2019. 01:18

  A prevod vam je "alal vera": njegov lični šef, hahahaaa... Njegov lični kuvar, dušo moja. Reč Chef u ovom kontekstu na engleskom jeziku znači [glavni] kuvar!!!

  1. Radosav
   16. oktobra 2019. 08:13

   Isto mislimo. Izgleda da novinari štede na prevodu, u fazonu su: možemo mi to sami, ko će plaćati još i prevod. Za posledicu imamo brzo, ali sigurno uništavanje srpskog jezika. Samo napred, šefovi.

  2. Anonimni
   16. oktobra 2019. 15:59

   🤓

 2. Anonimni
  16. oktobra 2019. 10:10

  Elton Džon je, zapravo, na večeru na kojoj je njegova majka trebalo da upozna njegovog partnera, pozvao Džeksonovog psihijatra, a desilo se da je i “kralj popa”. Da je i "kralj popa" šta? Ljudi, ajde da naučimo da pišemo.

 3. Neđo
  16. oktobra 2019. 16:00

  🤓

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.