Mačvan o odluci Saše Đorđevića: “Nije prvi put. Mogu na svom primeru da govorim”

1
Foto: Profimedia

Košarkaški reprezentativac Milan Mačvan kaže da je i on na svojoj koži osetio kako je to kada selektor Aleksandar Đorđević donese konačnu odluku o spisku putnika na neko takmičenje, prenosi B92.

Mačvan je u jutarnjem programu RTS komentarisao to što se na spisku za Svetsko prvenstvo u Kini nisu našli Nikola Kalinić i Nemanja Nedović.

“Uvek postoje iznenađenja, nije prvi put. Mogu na svom primeru da govorim, 2014. godine pred SP sam bio među onima koji nisu bili na skraćenom spisku. Mora odluka da se prihvati. Selektor ima ideju, na poslednja četiri takmičenja imamo tri srebra i jedno četvrto mesto. Sve se radi u najboljoj nameri da se dođe do rezultata. Igrači imaju budućnost, nisu momci u godinama, računaće se na njih”, zaključio je Mačvan.

Mačvan je i dalje na spisku, iako se tek oporavio od teške povrede kolena.

“Mnogo će mi značiti što ću biti sa timom i trenirati. Povreda je zalečena i već duže vreme normalno treniram”, rekao je Mačvan.

Svetsko prvenstvo u Kini počinje 31. avgusta, a “orlovi” su u grupi sa Angolom, Filipinima i Italijom.

1 KOMENTAR

  1. Molila bih, po ko zna koji put, urednike i novinare ovog, inače kulturnor i renomiranog nedeljnika, da obrate pažnju nacelokupno on-line izdanje i zasebne članke, konkretno na pravopis, greše u kucanju, i kao u ovom konkretnom primeru, isti tekst ponovljen čak 3 puta! Stvarno nema smisla, pokažite malo poštovanja prema čitaocima i svom listu- pročitajte tekst pre no ga objavite, zaboga!

Comments are closed.