Luka Milivojević ponovo u reprezentaciji, nije se “vraćalo na neke teme”…

0
Profimedia

Luka Milivojević se vraća u fudbalsku reprezentaciju Srbije posle razgovora sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem i sportskim direktorom Saveza Vladimirom Matijaševićem, pobjavio je Sport klub.

Kako se navodi, Matijašević i Tumbaković su razgovarali sa Aleksandrom Mitrovićem i Lukom Milivojević koji nastupaju za Fulam odnosno Kristal Palas. Taj susret je dokumentovan i na društvenim mrežama.

“Razgovarali smo o predstojećem okupljanju koje nas očekuje u septembru, selektor Tumbaković je izneo svoje planove i očekivanja, stavili smo ad akta neke stvari i idemo dalje, tako da se nadam, da će svi biti na okupu. Pričali smo naravno sa Lukom Milivojevićem, on je raspoložen, nismo se vraćali na neke teme, selektor Ljubiša Tumbaković je insistirao da gledamo u budućnost, da napravimo zajedno dobru atmosferu. Moramo da približimo publiku reprezentaciji, jer ovo nije klub, nego reprezentacija svih nas, treba da svi budemo kao jedan, publika, novinari, igrači. Nadam se da će povratak igrača uticati pozitivno i da će publika doći da podrži reprezentaciju, što je normalno, jer uvek kada smo imali rezultat to je bilo i zbog toga što smo imali publiku uz nas”, poručio je sportski direktor Fudbalskog saveza Vladimir Matijašević.  

Dok je Mitrović standardni reprezentativac, Milivojević nije bio u nacionalnom timu od Svetskog prvenstva u Rusiji. On je poslednji meč za nacionalni tim igrao u Kalinjingradu protiv Švajcarske, a posle tog susreta je ušao u sukob sa tadašnjim selektorom Mladenom Krstajićem.