Lokica Stefanović: “Čola ne zaslužuje šest, već deset koncerata u Areni. Glas mu je ostao isti od dana kada se pojavio…”

1
Foto: Printscreen TV Prva

Balerina Lokica Stefanović, nekada jedna od najpoznatijih igračica u pratećoj plesnoj grupi Zdravka Čolića, izjavila je da Čola zaslužuje ne šest, već okruglih deset koncerata u Areni.

Iako je, kako je rekla, Čolić najveća muzička zvezda na ovim prostorima, ona je istakla da je veoma skroman i patrijarhalno vaspitan čovek, što je primetila i kada su zajedno nastupali.

“Veoma je i tada voleo svoju porodicu, kao i danas. Drže se fino i kulturno, za razliku od mnogih koji su oko njega”, rekla je Lokica za TV Prva.

Govoreći o Čolinom pevanju, Lokica je primetila da je njegov glas ostao isti do danas, od dana kada je počeo karijeru pesmama kao što je “Gori vatra”.

“Hvala što ste me pitali i što sam imala priliku da kažem neke veoma važne stvari za mog mlađeg brata Čolića”, našalila se Lokica Stefanović.

1 KOMENTAR

  1. Gospođo, pogledajte fotografije iz doba kad ste igrali zajedno i kako danas izgleda.
    I glas stari. Retko ko je ikada čuo njega kako peva bez mikrofona. Sa mikrofonom i svom modernom tehnologijom moguča su čuda pa i na koncertima plejbek. Jedino operski pevači pevaju na sceni bez mikrofona i njihov glas se menja i retko koja karijera traje u zenitu više od deset godina. Na koncu Vi ste balerina i znate iz ličnog iskustva kako organizam igrača brzo stari. U baletu što se uradi do 25 godine to je to. Od 25 do 35 je samo održavanje a posle 35 do odlaska u penziju sa 42 – 43 godine je puko preživljavanje. Treba biti objektivan.

Comments are closed.