Norveška princeza Marta Luis podelila je sa svetom vest da se zaljubila u šamana iz Los Anđelesa, inače biseksualca, Dereka Vereta.

Marta, 47-godišnja članica kraljevske porodice, vest je objavila u ponedeljak na Instagramu, uz fotografiju s tri godine mlađim odabranikom.

„Jako sam srećna i blagoslovena što mi je on dečko“, napisala je između ostalog.

Odmah je odgovorila i potencijalnim kritičarima, kojima je poručila da nije na njima da biraju za nju, ili je osuđuju. I Veret se na Instagramu pohvalio fotografijom, a u svojoj objavi princezu je nazvao „boginjom koja mu dozvoljava da bude ono što jeste, bez osuđivanja“.

Princeza se pre tri godine razvela od prvog supruga, pisca Arija Bena, s kojim ima tri kćeri. Bivši par venčao se u maju 2002. godine.

Marta Luis najstarije je dete norveškog kralja Haralda V. i kraljice Sonje. Četvrta je u redu za tron, odmah iza mlađeg brata Hakona i njegove dece.

https://www.instagram.com/p/BxX_iR-Bf_x/

Veret sebe opisuje kao „autora, aktivista i vođu pokreta za osnaživanje žena“. Na sajtu navodi i da služi kao „medijator ili most između spiritualnog i fizičkog“, a tvrdi i da je ljudima pomogao da pobede rak.

Na Linkedlnu, Veret navodi da je radio kao umetnički direktor u Njujorku, ali i kao model, pre nego što je postao šaman.

Ipak, vantru, islandska ateistička grupa, objavila je priču o njemu 2016. godine, nazvavši ga „prevarantom koji hvata bolesne i očajne ljude.“

Inače, Veret je u utorak stigao u Norvešku, a za vikend s princezom kreće na turneju kroz pet gradova. Ulaznice za događaje „Princeza i šaman“ i „Aktivirana božanstvenost“ prodaju se putem interneta po cenama od 65 do 140 dolara.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.