Ljajić: Ovo je najčistija pobeda u Novom Pazaru. Nismo rekli niti jednu ružnu reč, niti jedan plakat pocepali nismo…

0
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) i osnivač Sandžačke demokratske partije (SDP) Rasim Ljajić ocenio je večeras da je pobeda njihove liste na lokalnim izborima u Novom Pazaru “najčistija ikad ostvarena”.

Po preliminarnim rezultatima, koje je objavila SDP, lista “Za evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić” osvojila je više od 52 odsto glasova na lokalnim izborima.

Predvodnik liste “Za evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić” je u govoru pristalicama koje su slavile današnju pobedu kazao da je još na predizbornom mitingu najavio da će “pobeda biti ubedljiva”.

“Ovo je najčistija pobeda koju je iko ikad ostvario u Novom Pazaru. Nismo rekli niti jednu ružnu reč, niti jedan plakat pocepali nismo. O nama govore naši rezultati, imamo najbolje rezultate, najbolje ljude, članove, simpatizere”, rekao je Ljajić.

Ocenio je da su izbori protekli mirno i dodao da je njegova lista pobedila na 90 odsto biračkih mesta u Novom Pazaru.

“Nećemo se poneti u pobedi, pružićemo ruku svakome ko voli Novi Pazar i kome je on u srcu. Radićemo na društvenom miru, stabilnosti i dobrim komšijskim odnosima. Neće biti svađe, podela i mržnje, nikada to nismo propagirali i nećemo ni sada. Hoćemo da Novi Pazar bude mali Istanbul na Balkanu”, naveo je Ljajić.

(Beta)