Liverpul upozoren da bi mogao da bude kažnjen zbog navijača: “Javno zdravlje u našem gradu je ugroženo”

1
Foto: Profimedia

Fudbalskom klubu Liverpul preti kazna njegovi navijači ne prestanu da slave titulu prvaka na gradskim ulicama, prenose britanski mediji.

Kako je Liveprul obezbedio titulu prvaka Engleske posle tri decenije, na ulicama ne prestaje slavlje. Uprkos svim apelima gradskih vlasti, niko ne razmišlja o koronavirusu, pa The Sun piše da bi preostale domaće utakmice u ligi Liverpulovi prvotimci mogli da igraju izvan “Enfilda”, ukoliko se nastave proslava i kršenje odredbi ponašanja tokom pandemije, javlja Jutarnji list.

Liverpul do kraja ima da odigra još tri utakmice kod kuće, a pehar bi trebalo da im bude uručen protiv Čelsija.

“Javno zdravlje u našem gradu je još uvek u stanju krize i ovakvo ponašanje je potpuno neprihvatljivo. Potencijalna opasnost od drugog talasa kovida-19 još uvek postoji i moramo da delujemo zajedno da ne bismo poništili sve što je do sada urađeno tokom karantina. Kad se za to steknu bezbednosni uslovi, zajedno ćemo organizovati pobedničku paradu na kojoj ćemo svi moći zajedno da slavimo”, navodi se u zajedničkom saopštenju Liverpula, gradske uprave i policije.

1 KOMENTAR

  1. Važno je da satanizuju Novaka! Ne samo navijaci ,pune su im plaze kupaca,covek na coveka (Brajton npr.) ?! Ono kad gledaš u tudje dvorište a ne vidiš svoje!

Comments are closed.