LIPA u saradnji sa udruženjem LekarInfo omogućila online konsultacije sa hematolozima

  0

  Kako bi pomogli našim pacijentima sa limfomom i hroničnom limfocitnom leukemijom  i istovremeno smanjili pritisak na lekare i hematološke klinike, LIPA je u saradnji sa udruženjem LekarInfo omogućila online konsultacije sa hematolozima. Za naše pacijente će jedan od 7 hematologa obaviti konsultaciju i odgovoriti na njihova pitanja, počevši od 09.juna, svakog utorka, srede i četvrtka.

  Kako pristupiti savetovalištu?

  Da bi pacijent pristupio savetovalištu potreban mu je:

  • smartphone (android ili IOS sistem) ili
  • laptop/kompjuter ili
  • desktop uređaj sa slušalicama/zvučnikom i mikrofonom
  • ukoliko želite da se vidite sa svojim hematologom potrebna vam je i kamera

  Savetovalištu se pristupa preko bilo kog internet pretraživača. Jednostavno, nakon registracije, popunjavanjem kratke forme,  pacijent dobija potvrdu da se registrovao. Link za pristup sa tačnim terminom dobija dan ili dva pre konsultacije. Svaki termin je ograničen na 20 minuta. Formu za registraciju pacijenti mogu naći na sajtovima lipe i lekarinfo.

  Jako je važno da će pacijent nasamo sa hematologom obaviti konsultaciju. Postoji i mogućnost da pre razgovora opiše problem koji ga muči i pošalje nešto od svoje dokumentacije, kako bi lekar imao jasniju sliku pred sobom.

  Za sve dodatne informacije i objašnjenja pacijenti se mogu obratiti na lipaserbia@gmail.com i pobedaukrvi@gmail.com.

  Pozivamo sve pacijente da iskoristite jedinstvenu priliku i razgovaraju se najboljim hematolozima iz svog doma. Servis je potpuno besplatan i siguran.