LIDL otvorio prodavnice u Zaječaru i Zrenjaninu

  0

  Kompanija Lidl Srbija proširila je svoju prodajnu mrežu za još dve prodavnice otvaranjem novih objekata u Zaječaru i Zrenjaninu, pa Lidl sada ima ukupno 43 prodavnice u 29 gradova širom Srbije. Lidl prodavnica u Zaječaru, prva u tom gradu, otvorena je jutros u 8 časova u Čupićevoj ulici 10a, a istovremeno je sa radom počela i druga prodavnica u Zrenjaninu, u naselju Bagljaš, na uglu ulica Meše Selimovića i Bulevara Veljka Vlahovića.

  Lidlov koncept omogućava veću uštedu ne samo novca, već i vremena, budući da se na policama mogu naći pažljivo odabrani proizvodi visokog kvaliteta po niskoj ceni. Tradicionalno povodom otvaranja kompanija Lidl Srbija spremila je specijalna sniženja za prve posetioce.

  Lidl će i u novim prodavnicama u Zaječaru i Zrenjaninu potrošačima ponuditi jedinstveno iskustvo kupovine i asortiman sa više od 1800 proizvoda. Kako bi obezbedio svežinu namirnica i očekivan kvalitet proizvoda, Lidl sarađuje sa 60 domaćih dobavljača, pa se na policama prodavnica može naći oko 400 proizvoda malih lokalnih proizvođača.

  „Radujemo se što od danas možemo potrošačima u Zaječaru i na još jednoj lokaciji u Zrenjaninu da ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta. Kroz tematske nedelje obradovaćemo sugrađane novim proizvodima iz različitih kuhinja širom sveta, ali i raznovrsnom ponudom neprehrambenih proizvoda, posebno odećom sa nemačkom garancijom kvaliteta. U ovim prodavnicama zaposlili smo oko 50 novih kolega, a nastavićemo da brinemo o lokalnim zajednicama u kojima poslujemo, kao i našim zaposlenima, njihovom zadovoljstvu, znanju i stručnosti“, izjavila je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

  Kao društveno odgovorna kompanija, Lidl Srbija se priključila akciji darivanja mama i beba kompanije Apello, a u okviru projekta „Taši, taši“. U znak podrške mamama novorođenih beba iz Zrenjanina i Zaječara, Lidl će dodeliti pakete sa kozmetičkim proizvodima. Mamama svih beba koje se rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, odnosno od 1. do 7. oktobra, u porodilištima Zdravstvenog centra Zaječar i Opšte bolnice „Đorđe Jovanović“ Zrenjanin Lidl daruje „Bebinu čarobnu kutiju“ proizvoda za negu kože brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“.

  Radno vreme novih prodavnica u Zrenjaninu i Zaječaru, je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

  O Lidlu

  Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih diskontnih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 310.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019. 

  Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 43 prodavnice u 29 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.