“Lično, sa njima ne bih sedeo, ali zbog interesa Srbije moramo da razgovaramo sa svima”: Nebojša Stefanović o sastanku sa opozicijom i brizi za demokratiju

1
Foto Nedeljnik

Ministar unutrašnjih poslova u vladi Srbije Nebojša Stefanović, bio je deo delegacije vlasti na zatvorenom satanku vlasti i opozicije na Fakultetu političkih nauka, a svoje impresije o tom susretu izneo je za TV Pink.

On rekao da su predstavnici Srpske napredne stranke na tom skupu nastojali da pokažu da su danas izborni uslovi neuporedivo bolji nego što su bili, podsetivši da se izborni zakoni, kao i Zakon o finansiranju političkih partija nisu promenili od 2009. i 2011. godine.

“Postupamo u svemu po onome što je donela tadašnja vlast. Pokazali smo da možemo da imamo bolji pristup i čistije poštovanje zakona”, rekao je Stefanović.

On je naglasio da Srpska napredna stranka želi da razgovara sa svima kako bi pokazala koliko brine o demokratiji, ali da će uvek voditi računa o najboljem interesu građana Srbije.

“Sa takvim ljudima koji podržavaju Jeremićevu i Đilasovu korupcionašku politiku, ne bi mi lično bilo divno da sedim, ali kao odgovorni ljudi, zbog interesa Srbije, moramo da razgovaramo sa njima, da saslušamo predloge koje su organizatori imali”, rekao je Stefanović.

1 KOMENTAR

  1. Najvazniji izborni uslov ne postoji, JEDNAKA PRISUTNOST U MEDIJIMA!
    ONI KOJI NISTA NE CITAJU, GLEDAJU SAMO PINK I HEPI, CUJU SAMO JEDNU STRANU. NAJSVEZIJI PRIMER PRICA O SKIDANJU OZNAKE DRZAVNA TAJNA, CUJEMO SAMO VUCICEVU PRICU!

Comments are closed.