Prva radnja u Srbiji: Leto u Beogradu u znaku “Peek Cloppenburg”

0

Prva radnja u Srbiji otvara se u BEO Shopping Centru

Ako još uvek niste doneli modnu šoping odluku gde otići u letnju kupovinu – možda Vam baš mi možemo pomoći u tome, jer čuveni nemački modni lanac Peek & Cloppenburg konačno stiže u Beograd! U bogatoj ponudi Peek & Cloppenburg na dva nivoa u BEO Shopping Centru naći će se neki od vrhunskih svetskih brendova, a značajni deo ponude će činiti i Peek & Cloppenburg brendovi, poput Jake*s, REVIEW, Montego, McNeal, Christian Berg i Joseph Janard.  

Bilo da preferirate poslovni, moderan ili klasični stil, u novoj prodavnici Peek & Cloppenburg naći ćete veliki izbor odeće za svaku priliku – od kombinacije za posao, večernji izlazak, proslavu ili slobodno vreme. Različite kolekcije poznatih svetskih dizajnera namenjene su onima koji prate modne trendove i uživaju u modi, a pored garderobe u ponudi će biti dostupni i određeni asortiman obuće i aksesoara.

Hugo, Tommy Hilfiger, Guess, Polo Ralph Lauren, Nike, Calvin Klein – samo su neki od popularnih brendova koji će se naći u Peek & Cloppenburg radnji u Beogradu

Peek & Cloppenburg je porodična retail kompanija osnovana 1900. godine u Dizeldorfu i danas je vodeći multibrend modni lanac koji predstavlja sinonim za visoki stil i kvalitet. Sa više od 16.000 zaposlenih i 140 prodavnica koje posluju u 15 zemalja širom Evrope, Peek & Cloppenburg kontinuirano širi prisustvo na modnim tržištima. Dolaskom u Srbiju, Peek & Cloppenburg ujedno postaje i najveća multibrend radnja u Beogradu.