(Beta) – Šef poslaničke grupe Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović izjavio je večeras da će se ta stranka uvek suprotstavljati aktuelnoj vlasti, bez obzira kakvi su izbori i izborni uslovi, iako se sa tim ne slažu baš sa svima iz opozicije.

„Pokradeni izbori, namešteni izbori, izbori pod ovim ili onim uslovima – ne zanima nas“, rekao je Lazović na sednici Skupštine Srbije, na kojoj se raspravlja o izmenama Zakona o lokalnim izborima kako bi se preostali lokalni izbori spojili sa beogradskim 2. juna.

Naveo je da će se ZLF aktuelnoj vlasti uvek i svuda suprotstaviti – „gde god, kad god, u bilo kojoj situaciji, goloruki, bosi, kakvi god hoćete“.

„Bićemo brana vašoj otimačini, bićemo brana bezakonju, svemu onome što ste u ovoj državi radili toliko dugo, da ste od nje napravili zemlju sa najvećim nejednakostima i zemlju u kojoj 15.000 ljudi umre od zagađenja vazduha“, rekao je Lazović.

Dodao je da „nema šanse“ da će se uzmicati pred njima i da će im bilo koji grad, mesnu zajednicu ili bilo šta drugo prepustiti bez borbe.

„Nema šanse da ćemo se pred vama povlačiti. Toj kriminalnoj hobotnici koju ste stvorili od ove države ćemo stati na kraj. Završiće oni koji treba u zatvoru, oni koji treba u sudu. Srbija je spremna za promene i mi smo spremni da te promene sprovedemo“, ocenio je Lazović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.