Bivši srpski reprezentativac i fudbaler Partizana i Liverpula, Lazar Marković, ponuđen je Dinamu iz Zagreba i to za godišnju platu od 900.000 evra, pišu Sportske novosti.

Pošto je Lazar trenutno slobodan igrač, on ne bi koštao Dinamo ni evra, osim naravno spomenute plate. Marković ima Bešiktaševu ponudu koji mu može dati platu mnogo veću nego Dinamo, ali Turci imaju probleme s likvidnošću, pa Markovićevi agenti traže razne opcije, a jedna od njih je bila i ta da ga ponude Dinamu.

Doduše, same Sportske novosti ističu da će se ova priča jako teško realizovati te da su ovu vest pustili čisto radi kurioziteta. I ističu da to što je Marković ponuđen Dinamu ništa ne znači unapred.

U dosadašnjem delu karijere Marković je igrao za Partizan, Benfiku, Liverpul, Fenerbahče, Sporting, Hal, Anderleht, a poslednji klub bio mu je Fulam sa kojim više nema ugovor.

Marković se nedavno, osim sa Bešiktašom, povezivao i sa Standardom iz Liježa, kao i sa grčkim PAOK-om. Ipak, egzotičniju destinaciju od Zagreba i „Maksimira“, teško da će pronaći.

Komentar(1)

  1. dragan malešević
    25. jula 2019. 19:11

    Samo nije interesantan Partizanu

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.