Jedan od najlepših i najčudesnijih događaja u životu predstavlja dolazak bebe u porodicu. U životu roditelja dolazi do velikih promena, pa oni brzo moraju da nauče da se snađu u novim situacijama, kao i da drugačije organizuju svoje vreme i prioritete. Između pelena, dojenja i nespavanja, novopečene mame i tate okupira i briga o pravilnom razvoju i zdravlju njihovih mališana. Korak po korak, oni uče da razlikuju plač svoje bebe – kada je gladna, kada traži pažnju, a kada je nešto muči. Iako se brojni korisni saveti mogu naći u dostupnoj literaturi, iskustvo i pomoć onih za nijansu iskusnijih je nazamenljivo.

Kao pomoć u snalaženju tokom ovog burnog perioda i za roditelje i za dete, MediGroup je osmislio jedinstveni paket obaveznih zdravstvenih pregleda za prvu godinu života bebe – „Korak po korak“. Poverenje i dobar odnos između roditelja, deteta i pedijatra ključno je za visok kvalitet zdravstvene nege detete, pa je MediGroup u okviru ovog paketa predvideo redovne posete odabranom lekaru, koji vremenom dobro upoznaje bebu, pruža stručne savete za negu i prati tok njenog razvoja. Redovnim pregledima vrhunskog pedijatra i iskusnih specijalista domova zdravlja MediGroup na svakih nekoliko meseci, čine se preventivni koraci u sprečavanju bolesti deteta. U slučaju da do bolesti ipak dođe, što je često neizbežno u prvoj godini života, dete bez čekanja i dodatnih administrativnih procedura i troškova dobija brzu dijagnozu, lečenje i smernice za zdravstvenu negu.

Paket „Korak po korak“ osmišljen je tako da na pouzdan i pristupačan način pokrije sve aspekte zdravlja, rasta i razvoja novorođenčeta u prvih 12 meseci života bebe i obezbedi celoj porodici što više slobodnog vremena i period pun lepih, neprocenjivih uspomena. Paket „Korak po korak“ sadrži 4 pregleda pedijatra u toku prve godine života deteta, od kojih je prvi pregled pedijatra besplatan, kao i dva ultrazvučna pregleda kukova bebe. MediGroup nudi ove pakete u svim MediGroup domovima zdravlja u Beogradu i u Novom Sadu, a sve sa idejom da mladim mamama i tatama pomogne da više vremenu provode uživajući sa svojom bebom, dok brigu oko zdravlja svog mališana mogu mirno da prepuste najboljima. Uz „Korak po korak“ ostvarujete i mnogobrojne pogodnosti na specijalističke preglede i ultrazvučne preglede u MediGroup domovima zdravlja, usluge dečije hirurgije i bolničko lečenje u MediGroup Opštoj bolnici, kućne posete kao i na laboratoriju i kupovinu u MediGroup apotekama.

Tagovi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.