Krstajić: “Preuzimam odgovornost, ovo je bio šamar za nauk”

4
Foto: Tanjug

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da preuzima odgovornost za poraz od Ukrajine i da je to bio “šamar koji je za nauk”, preneo je B92.

“Jednostavno, nije funkcionisalo i žao mi je što smo u ovoj situaciji, ali život ide dalje. Želja igrača je bila, ali u ovom momentu smo naišli na boljeg. Svu odgovornost preuzimam što se itče rezultata i taktike. Igračima je najbitniji mir i da se psihološki što bolje spremimo jer moramo da pobedimo u ponedeljak”, rekao je Krstajić na konferenciji za novinare posle utakmice u Lavovu.

Reprezentacija Srbije je poražena od Ukrajine rezultatom 5:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

“Taktički, ali i što se tiče trčanja, Ukrajina nas je nadvisila. Preuzimam odgovornost, moramo koliko god da je teško, da spremimo igrače za sledeću utakmicu. Nije lako, ali šta je tu je, moramo da idemo dalje. Ovo nam je šamar za nauk”, kazao je Krstajić.

“Kompletna ekipa je podbacila. Dva gola u kratkom periodu su odlučila utakmicu”, dodao je selektor.

Krstajić je čestitao Ukrajini na zasluženoj pobedi.

“Mogu da kažem da sam nezadovoljan. Jednostavno, sam početak utakmice je bio rastrzan sa obe strane. Prvih 20-ak minuta smo imali iole igru u fazi napada i odbrane, ali taj gol prvi pa drugi ubrzo su nas poremetili da bismo na poluvremenu pokušali u drugom sistemu”, rekao je Krstajić.

Reprezentacija Srbije će narednu utakmicu igrati u ponedeljak protiv Litvanije pred praznim tribinama u Beogradu.

4 KOMENTARA

  1. Не знам да ли би опет отишао код фризера или стоматолога (обзиром да си радио зубе и фризурица је увек у топ форми) који ти једном пружи услугу еквивалентну поразу од 5:0.
    Ако би њих мењао,мењај и себе

  2. A sta to ima srpski fudbal od tog pruzimanja odgovornosti, premda licno mislim da i nisi kriv ovi idioti koji su te tu postavili.

Comments are closed.