Po završetku meča kvalifikacija za EURO 2020 protiv Litvanije, selektor srpske fudbalske reprezentacije Mladen Krstajić govorio je i o njegovoj potencijalnoj smeni, o kojoj se pričalo ovih dana.

„Ja sam profesionalac i sve dok ljudi iz Saveza ne sednu i razgovaraju, ovde sam, vojnik reprezentacije, Saveza. Sledi analiza i nemam problem da pričam o svemu“, rekao je Krstajić.

On je poručio i da se podigla velika fama posle utakmice u Ukrajini.

„izgubili smo. Momci su se digli, pobedili i sada se okrećemo septembru, mečevima sa Portugalom i Luksemburgom. Treba da gledamo pozitivno na stvari do kraja, i bez obzira ko će biti selektor, ja ili neko drugi, moramo gledati napred. Zahvaljujem igračima na onome što su danas pokazali“, rekao je Krstajić.

Komentara

 1. Vladan
  11. juna 2019. 07:59

  Ajde bre gubi se Krstajicu,a i sramota da bude onog ko ga podrzava.Nepismena seljacino idi sto dalje od reprezentacije,ne brukan te momke sto igraju.Pokazao si da ne znas nista o fudbalu i kao igrac a sada i kao "trener".Danas svaka budala dobija sansu da vodi nasu reprezentaciju,sramota!Sad smo pobedili Litvaniju pa cemo reci kako smo dobro igrali...da da kako da ne i opet smo jeva pobedili,morali smo da primimo gol.Krstajicu gubi se slepcu ustupi mesto nekom strucnjaku ako iko od strucnjaka zeli ds nas trenira.

 2. Proficap
  11. juna 2019. 10:35

  Ti si vojnik SNS. Zato niko i ne sme da te dira.

 3. Dejan
  11. juna 2019. 23:17

  A imas li obraza, vojnice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.