Krivokapić: “Šta su izdali ‘profesionalni Srbi i Crnogorci’ znaće se brzo, ja sam izdavao samo naučne radove i knjige…”

1

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić reagovao je na navode jednog od lidera Demokratskog fronta, Andrije Mandića da je izdajnik.

“Vlada Crne Gore i ja kao njen predsednik smo potpuno opredeljeni očuvanju i razvoju Crne Gore, njenom ekonomskom jačanju, za dobrobit svih naših građana. Oni koji uporno pokušavaju da uruše moj ugled i ugled Vlade Crne Gore, urušavaju Crnu Goru i vraćaju nas na lošu politiku vođenu proteklih 30 godina. Ja imam obavezu i odgovornost samo prema narodu Crne Gore. Nemam dugove ni prema kome sa ove ili sa one strane i neću dozvoliti da neki svoje dugove naplaćuju preko države, njenih građana, pa čak i Crkve. Ja sam u životu izdavao samo naučne radove i knjige, a šta su sve izdali ‘profesionalni Srbi’ i ‘profesionalni Crnogorci’, znaće se vrlo brzo”, navodi se u reagovanju premijera Krivokapića, a prenose Vijesti.

Lider Nove srpske demokratje i Demokratskog fronta, Andrija Mandić rekao je gostujući na TV Pinku, između ostalog, da “nema dana da ne postavi sebi pitanje da li su oni koji su preporučili Zdravka Krivokapića i insistirali na njegovoj poziciji dio čitavog projekta usmerenog protiv srpskog naroda”.

1 KOMENTAR

  1. Puna podrska Krivokapicu.
    Ovaj Mandic samo bruka Srbe. Isti je ko Vucic. Pink politika.

Comments are closed.