Krivična prijava protiv ministra Kneževića zbog podstrekavanja na krivično delo

1
Foto: Printsceen Yotuube / RTV Pink

Građanski preokret podneo je Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu krivičnu prijavu protiv ministra privrede Gorana Kneževića zbog kako se navodi, podstrekavanja na izvršenje krivičnih dela zloupotreba u vezi sa poslovima vodosnabdevanja u Zrenjaninu, saopšteno je danas.

U prijavi se navodi da je Knežević podstrekavao na izvršenje krivičnih dela zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom, zloupotreba službenog položaja i zloupotreba položaja odgovornog lica.

Iz tog udruženja su podsetili da su prošle godine podneli krivične prijave protiv gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića i još pet osoba zbog krivičnih dela u vezi sa poslovima vodosnabdevanja u Zrenjaninu kao i da je po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, troje od tih šestoro osoba uhapšeno prošlog četvrtka.

Grad Zrenjanin već 16 godina nema zdravu pijaću vodu, a svi dosadašnji pokušaji da fabrika vode počne da distribuira ispravnu vodu gradjanima su propali.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. Konačno da je neko ukazao na glavnog i odgovornog za sve mahinacije u Zrenjaninu (građevinska mafija, automafija, vodena mafija). Neko je lepo rekao da je to Regionalni Isus i da se on za sve podlosti (uz proviziju) pita. Zar nije utuvio u glavu da je Bog već počeo da ga kažnjava.

Comments are closed.