„Pare mi više nisu važne“, tvrdi Kristijano Ronaldo.

Fudbaler Juventusa i jedan od najboljih igrača sveta u poslednje vreme pravi česte osvrte na svoju dosadašnju karijeru. A ona je kao trezor najbogatije države sveta – puna nagrada, ekipnih i individualnih priznanja.

Ronaldo sve manje krije da je za njega fudbal posao, koji doduše voli, ali u kojem je spreman na svaku vrstu žrtve da bi ostvario ciljeve. Ponekad i timski uspeh podređuje individualnom, ili, da stvar spakujemo u ukrasni papir, rezultate tima gleda kroz svoje.

„Uvek nastojim da osvajam trofeje sa svojim timom jer će mi ekipni uspesi doneti i pojedinačne nagrade. To je posao, svakodnevica. Svakog dana se probudimo kako bismo trenirali i kako bismo nešto postigli, a ne samo zarađivali“, tvrdi Ronaldo.

Zbog toga mu novac više nije važan, već ga okupiraju veći ciljevi.

„Hvala bogu, novac mi više nije potreban. Želim svoje ime da upišem u istoriju fudbala i zato želim što više da pobeđujem“, zaključuje Ronaldo.

On je prošlog leta iz Real Madrida prešao u Juventus za 117 miliona evra i u prvoj sezoni u Seriji A postigao je 21 gol. Ugovor sa Starom damom ističe mu u junu 2022. godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.