“Kristijano je bolestan čovek, lud”: Procureli audio snimci u kojima Florentino Peres vređa Ronalda i Murinja

0

U španskim medijima su procureli audio klipovi u kojima je predsednik Real Madirda Florentina Peres vređao svoje igrače i trener​​e. Kako prenosi Marka, na tapetu su bili i bivši fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo, kao i nekadašnji trener Madriđana, Žoze Murinjo.

Najnoviji audio snimak datira iz oktobra 2012. godine. Audio zapise je objavio španski El Konfedensijal. U njima je Peres navodno komentarisao Kristijana Ronalda, tada prvu zvezdu tima i Murinja, u tom trenutku trenera “Kraljeva”.

“Kristijano Ronaldo je lud. On je idiot i bolestan čovek. Pomislite da je normalan, a onda shvatite da nije jer normalan čovek to ne bi radio”, rekao je navodno Peres, obraćajući se neimenovanoj osobi.

Peres je kritikova Murinja i Ronaldo zbog njihovog ega i razmaženosti.

“Žorž Mendeš ne kontroliše Kristijana, baš kao što ne kontroliše ni Murinja. Nema nikakvu kontrolu. Čak ga ni za intervjue ne slušaju. Obojica bi mogla da zarade mnogo više novca da su pristupačniji. Nijedan od njih nije normalan, jer govorimo o ogromnom novcu za prava na fotografije. Sa licima koje imaju i tim prkosnim izrazom da ih niko ne voli, to menja njihov publicitet”, navodno je govorio Peres.

Peres je prethodno, kako prenosi Marka, “potkačio” i još jednog tadašnjeg fudbalera, Fabija Koentraa.

“Madrid jede takve momke kao što je on”, rekao je Peres.

Peres je kritikovao i čuvenog fudbalskog menadžera Žorža Mendeša i njegovu transfer politiku prilikom kupovine Pepea 2007. godine, kada je predesdnik kluba bio Ramon Kalderon.

“U kojoj su banci pare od tog transfera završile, to samo on zna”, rekao je navodno Peres.