Kraj saradnje Vajde i Đokovića: “Iako više nije u timu, ostaje deo moje porodice. Ne mogu da se dovoljno zahvalim za sve što je uradio za mene”

1
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Posle petnaest godina zajedničkog rada, Marjan Vajda od 2022. godine nije u trenerskom timu Novaka Đokovića, potvrđeno je i zvanično na sajtu srpskog tenisera.

Đoković i Vajda su saradnju okončali još prošle godine, nakon završnog turnira u Torinu. Slovački teniski trener je imao jednu od ključnih uloga u Đokovićevom timu i dao je veliki doprinos uspesima srpskog tenisera.

Đoković je ovim povodom istakao da Vajda ostaje deo “njegove porodice”, iako više nije u timu.

“Marjan je bio uz mene tokom najvažnijih i nezaboravnih trenutaka u mojoj karijeri. Zajedno smo postigli neke neverovatne stvari i veoma sam zahvalan na njegovom prijateljstvu i posvećenosti tokom proteklih 15 godina. Iako napušta moj trenerski tim, Maroš će uvek biti deo moje porodice i ne mogu dovoljno da mu se zahvalim za sve što je uradio za mene”, rekao je srpski teniser.

Nakon prestanka saradnje, Vajda je poručio da će je pamtiti sa ponosom i da ostaje Novkova najveća podrška.

“Tokom zajedničkog rada sa Novakom imao sam sreću da ga gledam kako se oblikuje u igrača kakav je danas. Pamtiću našu saradnju sa ogromnim ponosom i veoma sam zahvalan na uspehu koji smo ostvarili. Ostajem Novakova najveća podrška na terenu i van njega i radujem se novim izazovima”; istakao je Vajda.

1 KOMENTAR

  1. Hvala Vajdi za sve sto je uradio za Novaka i puno zdravlja i srece mu zelim u daljem zivotu i radu….Nole samo napred idemooo!

Comments are closed.