Premijerka Ana Brnabić kaže, povodom zabrane ulaska građanima sa srpskim pasošem, da je to najbolji pokazatelj da se u „kvazidržavi“ ne zna „ko pije, ko plaća“.

„Čini mi se da sve što u takozvanoj državi Kosovo rade jeste najbolji pokazatelj da je to kvazidržava i da se tamo ne zna ko pije, ko plaća“, rekla je Brnabić novinarima u Novom Sadu.

Ona je istakla da to pokazuje i koliko je situacija na Kosovu i Metohiji nesigurna.

„Savetnik njihovog ministra spoljnih poslova je rekao da je zabranjeno da građani sa srpskim ispravama prođu, Haradinaj rekao da nije zabranjeno, onda savetnik opet da jeste“, rekla je Brnabić.

Komentara

 1. rade
  8. avgusta 2019. 06:04

  Kada ste to vi posetili Kosvo pa znate to.

  1. Eto!
   10. avgusta 2019. 15:35

   Ja radila sa njima pre 30 godina i u njihovoj grupi se bas znalo i ko kosi i ko vodu nosi i ko govori i ko cuti. A na Kosovu sam bila pre par godina i proputovala ga dobro od manastira, do manastira. Precisto - da jedes sa zemlje - okreceno, ofarbano, nigde grafita. Tradicionalne srpske divlje deponije postoje samo uz samu "administrativnu liniju, a i oko sponenika kosovskim junacima je bas bilo neuredno i puno trave. Valjda skupo Srbima da plate da se i to sredi?

 2. Pera
  8. avgusta 2019. 23:27

  "ženo" ! Tamo se zna i ko pije i ko plaća i oni idu dalje a mi tapkamo u mestu. Možeš da im pljuneš pod prozor. Javiću ti se kada se Kosovo pripoji Albaniji i to Velikoj Albaniji. Zbog politike koju vodi tvoj "tata" i ti, Srbija nikada neće biti velika Srbija. Sve je manja i manja, zbog takvih kao što si ti !!!

  1. pronicljivazena
   9. avgusta 2019. 14:17

   Srbija nikad nije ni htela da bude neka VELIKA kako kazes to su izmislili hrvati i slovenci a danas svi bivsi narodi SFRJ koristite tu mantru i prisvajate tudje. Koja velika crna Albanija, i otomani su sanjali da cela evropa bude njihovo carstvo, rimljani da im Afrika i Azija budu kolonije, Amerika da ce ustoliciti Sotonu i stvoriti novi svetski poredak pa sta bi? - Ne pitamo se mi ljudi ko ce sutra vladati svetom, to je odavno odluceno mi samo u cekanju svog kraja lomimo koplja oko kojecega. Siptari nisu jedanu kokosku kupili posteno zaradjenim parama, zna se odakle im lova i ko im je gospodar, zato nemoj da pises budalastine.

 3. Đurđa
  9. avgusta 2019. 12:08

  Tamo se zna odakle im krvavo prljavi novac pero Žuta kuča droga...

 4. Anonimni
  9. avgusta 2019. 12:10

  pero znase odakle lm krvavo prljavi novac žuta kuča, deoga

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.