Korona presek po gradovima: U Beogradu manje od 400 zaraženih, ostala mesta ispod 100 novih slučajeva…

0
(BETAPHOTO/MILAN TIMOTIC/DS)

U poslednja 24 sata u Srbiji na koronavirus testirano je 8.779 osoba, od kojih je pozitivno 1.523. Potvrđeno je da je preminulo 19 osoba.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta “Batut”, na respiratorima je 176 pacijenata, dok procenat pozitivnosti, broj pozitivnih u odnosu na broj testiranih, iznosi 17,34 odsto.

Kada je reč o gradovima, u glavnom gradu je broj zaraženih opao za gotovo 100 novih slučajeva u odnosu na juče, te prema poslednjem preseku Beograd ima 359 zaraženih.

U svim ostalim gradovima u našoj zemlji beleži se manje od 100 novoobolelih.

Tako je u Novom Sadu registrovano 98 pozitivnih na koronu, međutim broj obolelih u ovom gradu naglo je porastao u odnosu na prethodni dan kada je bilo 27 novozaraženih. Sledi Niš sa 75 novih slučajeva.

Daleko manji broj registrovan je u Kraljevu i Vranju, gde prema poslednjem preseku ima po 37 novoobolelih, dok je po 36 novih slučajeva zabeleženo u Užicu, Kragujevcu i Šapcu.

Sledi Bajina Bašta sa 33 novozaraženih, dok je u Valjevu registrovano 28 novih slučajeva.

Jagoodina se na ovu listu upisala sa 26 novoobolelih, a Despotovac sa 22.

U Pančevu je zabeleženo 20 pozitivnih na koronu, dok ostala mesta i opštine Srbiji imaju manje od 20 novih slučajeva u poslednja 24 sata.

SPECIJALNO IZDANJE NEDELJNIKA NA SVIM KIOSCIMA: Hrabro i potresno svedočenje Milene i drugih devojaka o sistematskom zločinu kakav Beograd ne pamti. Cela priča o zlostavljanju, manipulaciji i prevari “vrsnog pedagoga” Miroslava Aleksića…

SVI ČITAOCI NA POKLON DOBIJAJU I KNJIGU O JOVANKI BROZ