Zajedničkim snagama zaposlenih kompanije Nestlé, u okviru inicijative „Naš trud, njihova nagrada“, obezbeđeno je 15,7 tona hrane za napuštene životinje na tržištu Jugoistočne Evrope. Purina je donirala 2000 kg hrane azilima za životinje koje pružaju dom napuštenim mačkama i psima u Srbiji i pokazala da svaki korak može doprineti dobrobiti životinja kojima je potrebna pomoć.

U periodu od mesec dana, zaposleni su šetali, trčali i trenirali kako bi prikupili što više koraka, jer je svaki korak učestvovao u finalnom rezultatu. Od svog početka, inicijativa je svedočila izuzetnoj posvećenosti i predanosti zaposlenih kompanije Nestlé i brenda Purina koji su zajedno ostvarili 157 hiljada koraka, što je rezultiralo značajnim prikupljanjem hrane za napuštene životinje širom regiona.

 

Azili u Srbiji kojima je namenjena Purina donacija su: Udruženje Beta iz Beograda, Udruženje za zaštitu životinja Nikola iz Srbobrana, Udruženje Zelena Šapa Vrdnik, Društvo za zaštitu životinja i prirode iz Bečeja, Udruženje za zaštitu životinja Foksi iz Stare Pazove, Udruženje Udomi Spasi Veternik i Prihvatilište Draževac.

U Purini smo duboko posvećeni oblikovanju budućnosti zdravlja i dobrobiti kućnih ljubimaca i ljudi. Naša misija je da povežemo kućne ljubimce i ljude, premašimo standarde bezbednosti i kvaliteta hrane i neprestano unapređujemo inovacije kako bismo poboljšali živote naših voljenih krznenih prijatelja. Kroz ovu inicijativu, cilj nam je da postavimo primer ne samo kao Purina tim, već i kao zaposleni kompanije Nestlé. Uz mnogo enzuzijazma, zajedno smo obezbedili više od 70.000 obroka za životinja kojima je pomoć potrebna širom regiona Jugoistočne Evrope„, rekla je Petra Tomljenović, Purina Group Brend Menadžer za Jugoistočnu Evropu.

Nestlé i Purina ostaju posvećeni korporativnoj društvenoj odgovornosti, aktivno podržavajući inicijative koje doprinose dobrobiti planete, ljudi i kućnih ljubimaca.  Prepoznavajući važnost pružanja brige i podrške napuštenim životinjama i kroz saradnju sa lokalnim prihvatilištima za životinje, Nestlé nastavlja da poboljšava kvalitet njihovih života.

Tagovi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.