“Kolinda ulazi na moju teritoriju – teritoriju šoua i startlete”: Ava Karabatić, potencijalna kandidatkinja za predsednicu Hrvatske, predstavila svoj “politički program”

0

Predsednička trka u Hrvatskoj biće veoma zanimljiva, a tome doprinosi sastav potencijalnih kandidata. Jedan od njih je i Ava Karabatić, koja se proslavila u rijaliti programima.

Ona je istakla da je njena kandidatura i za nju došla neočekivano.

“Zatekla sam se u jednoj situaciji koja je sada smešna. Bila sam u Peskari u žiriju izbora za Miss Adriatic. I do mene je došla informacija da sam kandidovana za predsednicu. Moja reakcija je bila – pustite me ljudi, čekajte dok se vratim. Malo po malo, kako se stvar zahuktavala, rekla sam ‘pa ajde udri gas, nek bude tako’. Uvek sam direktna i iskrena i evo – postotak je porastao”, rekla Karabatić gostujući na TV N1, u emisiji Presing.

Iako rezultati anketa pokazuju da Karabatićeva nema podršku za svoju kandidaturu, ona je uverena da će bez problema prikupiti potpise.

Upitana kako gleda na slogane koje je aktuelna predsednica Kolinda Grabar-Kitarović odabrala za predsedničku kampanju, Karabatić kaže:

“Čini mi se okej, ali ona ulazi na moju teritoriju – teritoriju šoua i starlete. Moj slogan je ‘Svi ćete biti zadovoljeni’, naš narod će biti zadovoljen i zadovoljan.”

Na zanimljiv način je opisala svoj politički program. Kaže da bi legalizovala marihuanu “u medicinske i turističke svrhe”.

Ističe i da “pruža punu podršku gej lobiju”.

Dodaje i da se “crkva previše meša u politiku”.

“Ja verujem samo u kosmos, samo u svemir, tako da smatram da crkva previše igra ulogu i trebalo bi da se odvoji od politike. Nisam se htela krstiti, rekla sam – znam da ću grešiti, da ću biti bludna kao Marija Magdalena. Veronauka treba da ostane u školama, da se uvede i građansko i seksualno obrazovanje od petog razreda”, zaključila je Karabatić.