“Koji muškarac spava sa malim dečacima u istom krevetu”: Sestra Majkla Džeksona optužila brata za pedofiliju, a oca za seksualno zlostavljanje

O svemu tome govorila je i u tok šou emisiji "Live with Regis and Kathie Lee", a snimak je sad ponovo isplivao u javnost zbog dokumentarca "Leaving Neverland" u kojem je Majkl Džekson optužen od strane dvojice mladića za pedofiliju

0

Sestra Majkla Džeksona La Toja optužila je oca za navodno seksualno zlostavljanje u detinjstvu. La Toja je o tome govorila još tokom devedesetih godina, a njene izjave opet su došle u žižu javnosti, nakon što je pre nekoliko dana izjavila da neće da brani svog brata od optužbi za pedofiliju.

Nije tajna kakav je odnos Džo Džekson imao prema svojoj deci i da ih je maltretirao, a La Toja je devedesetih izjavila da je i seksualno zlostavljao nju i stariju sestru Rebi.

Tvrdila je i da je za sve znala njihova majka Ketrin.

“Kad tvoj otac izađe iz kreveta koji deli s majkom i uđe u krevet sa svojom ćerkom, a čuješ svoju majku kako govori ‘Ne, Džo, ne večeras, umorna je, pusti je da se odmori’. To te izludi”, opisala je La Toja u memoarima iz 1991. godine, prenosi Miror.

O svemu tome govorila je i u tok šou emisiji “Live with Regis and Kathie Lee”, a snimak je sad ponovo isplivao u javnost zbog dokumentarca “Leaving Neverland” u kojem je Majkl Džekson optužen od strane dvojice mladića za pedofiliju.

“Nije bilo fizičkog zlostavljanja, bilo je i psihičkog zlostavljanja, što je veoma uznemirujuće, kao i seksualnog zlostavljanja”, rekla je tada. Na pitanje da li je to značilo da ju je Džo seksualno zlostavljao, LaToja je odgovorila potvrdno.

“Sa mnom je počeo kad se Rebi odselila. Živiš s tim kao da ti nešto loše radiš i neugodno ti je. Stidela sam se, celog života sam se stidela da govorim o tome”, rekla je.

Njeni memoari su izašli samo dve godine pre nego što je La Toja optužila majku Ketrin da je navodno znala za Majklovu pedofiliju godinama. 

Tokom 1993. La Toja je dala televizijski intervju u kojem je tvrdila da je Ketrin još 1984. godine pronašla čekove na ime roditelja, kako je rekla, “malih dečaka”.

“Znala sam da postoje dva čeka koje mi je pokazala i to na znatnu količinu novca i ona je bila ogorčena zbog toga”, tvrdila je La Toja. 

“Moja majka je veoma svesna dece koja su bila tamo, ona je bila ta koja je uvek govorila da je Majkl, izvinite na izrazu “ta pe*****na”.

Pevačica, koja sada ima 62 godine, također je rekla da se Majkl ponašao kao seksualni predator sredinom 1990-ih, tvrdeći da je znala da njen brat ima dečake koji su ostali u njegovoj spavaćoj sobi.

“Znam da bi sve vreme imao momke, i oni bi ostali tamo danima, a onda bi izašli i drugi dečak bi ušao i onda bi doveo nekog drugog,” ispričala je.

“Koji 35-godišnjak spava sa malim dečacima i ostaje sa njima nedelju ili dve nedelje ili šta god? I spavaju u istom krevetu. Većina ljudi bi rekla,” to je potpuno pogrešno, to je potpuno nepravedno. “, rekla je La Toja.