Ko živi u ananasu na dnu mora? Verovali ili ne, Kijanu Rivs: Miljenik interneta u novom filmu o Kockaloneu u ulozi magične morske trave

0
Foto: Screenshot

“Ovo je godina Kijanu Rivsa”, jedan je od komentara na društvenim mrežama povodom trejlera za novi animirani film o Sunđer Bobu u kojem se pojavljuje ni manje ni više nego upravo Kijanu.

Fanovi već – što u šali, što ozbiljno – nazivaju Kijanovu ulogu u “Sunđeru u bekstvu” njegovom najboljom ikada: od toga kako je on vešt glumac kad može da igra i opasnog ubicu i magičnu morsku travu, preko toga da je ovo vrhunac njegove karijere, do onoga da je 2019. godina ne samo ostala u Rivsovom znaku, već i da je on “jedina dobra stvar u njoj”.

Tviter je, naravno, poludeo.

U animiranom filmu Sunđer Bob film: Sunđer u bekstvu ćemo pratiti avanture Sunđera Boba i njegovog najboljeg prijatelja zvezde Patrika. Nakon nestanka Sunđer Bobovog ljubimca Garija, njih dvojica odlučuju da krenu u potragu za njim, koja će ih na kraju dovesti do izgubljenog grada Atlantik Sitija. U međuvremenu će se susresti sa mnogim šašavim bićima kao što je, na primer, ovaj mudri žbun.