Virdžinija Gufre, koja je javno optuživala Džefrija Epstajna za seksualno zlostavljanje, svedočila je da je videla nekadašnjeg predsednika SAD Bila Кlintona na Epstajnovom privatnom ostrvu sa dve mlade devojke iz Njujorka, prenosi RTS pisanje Njuzvika.

U nedavno objavljenim sudskim dokumentima zabeleženo je svedočenje Virdžinije Gufre, jedne od žena koje su optužile Džefrija Epstajna, američkog finansijera i registrovanog pedofila koji se ubio u zatvorskoj ćeliji na Menhetnu.

Na pitanje advokata: „Da li se sećate da vam je Džefri Epstajn ikada rekao da mu ‘Bil Кlinton duguje uslugu?'“, Gufre je odgovorila potvrdno.

„Sećam se da sam pitala Džefrija šta Bil Кlinton radi ovde (na ostrvu Epstajn), i on se na to nasmejao i rekao da mu duguje usluge. Nikad mi nije rekao koje su to usluge“, svedočila je Gufre.

Ubrzo potom, potvrdila je i da su seksualne orgije bila redovna pojava na ostrvu u Epstajnovoj kući.

Upitana da li je nekada bila prisutna sa Epstajnom i Кlintonom na ostrvu, Đufre je odgovorila: „Gislejn, Emi, i tu su bile dve mlade devojke koje bih mogla da identifikujem. Nikad ih zaista nisam dobro poznavala… To su bile samo dve devojke iz Njujorka“, odgovorila je Gufre i dodala da su svi boravili u Epstajnovoj kući na ostrvu.

Američki finansijer je imao više veza sa Кlintonom.

Bivši predsednik SAD je zajedno sa mnogim drugim poznatim ličnostima više puta putovao u Epstajnovom privatnom avionu „boing 727“, koji je dobio nadimak „Lolita ekpres“, zbog učestalog dovođenja očigledno maloletnih žena na ostrvo, navodi Njuzvik.

Epstajn je 2002. godine ugostio Кlintona, kao i glumce Кevina Spejsija i Кrisa Takera, na turneji po Africi.

Džefri Epstajn je Bila Кlintona nazvao „najvećim svetskim političarem“.

https://www.nstore.rs/product/godisnja-pretplata-na-magazin-nedeljnik/

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.