Izvršni direktor CESID-a Bojan Klačar ocenio je da bi bilo bolje ukoliko bi se većina učesnika sastanaka vlasti i opozicije saglasila da se ti sastanci održavaju bez prisustva medija, preneo je N1.

„Političari su mnogo konstruktivniji kada nema kamera, ali bi mediji mogli da budu prisutni tokom uvodne reči“, rekao je Klačar na TV Prva.

On je kazao da je ideja bila da sastanci budu zatvoreni za javnost, a ne tajni, ali je reakcija javnosti bila isuviše snažna, te su zato lideri opozicije morali da zatraže da sastanci budu javni.

Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević oglasio se prethodno povodom izjave predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da neće prisustvovati najavljenim sastancima ukoliko ne budu otvoreni za javnost.

Antonijević je izjavio da postoji mogućnost da se otvori uvodni deo budućih sastanaka vlasti i opozicije u Srbiji, i da posle sastanka učesnici daju izjave medijima, ali će se o tome konsultovati sa ostalim organizatorima sastanaka.

Komentar(1)

  1. Predrag m.
    5. avgusta 2019. 11:42

    Ko je pa sad ovaj mandov? Što se pridaje ovoliki značaj medijatoru koji za novac treba da glumatara demokratiju mediju šljivama. Sudbina Srbije mora biti u rukama gradjana,inače sledi još jedna velika prevara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.