Kako povećati zadovoljstvo zaposlenih i efikasno upravljati svim poslovnim procesima

  0

  Globalni lider u oblasti inovativnih tehnologija, kompanija SAP, i ove nedelje organizuje besplatne webinare posvećene modernizaciji poslovnih sistema u skladu sa zahtevima najsavremenijih trendova. Za razliku od prvog, čija je tema bila kultura inovacija i metode uz pomoć kojih kompanije stvaraju uslove za inoviranje, dva nova webinara posvećena su unapređenju upravljanja ljudskim resursima i transformaciji biznisa u skladu sa najnovijim tehnološkim mogućnostima.

  Nataša Rajevac, SAP Presales Expert održaće u sredu, 18. septembra, webinar na temu „SAP Success Factors – Kako voditi računa o sreći zaposlenih i zdravlju biznisa“. Prema Harvard Business Review-u, kompanije koje ulažu u digitalizaciju ljudskih resursa ostvaruju do četiri puta veći profit, što nije iznenađujuće s obzirom da zaposleni predstavljaju stub kompanije. Upravo kreiranje najboljeg iskustva za zaposlene pomoću digitalizacije ovog sektora biće tema ovog webinara. Pored toga, biće reči i o izazovima sa kojima se kompanije suočavaju prilikom privlačenja, razvijanja i zadržavanja najboljih na tržištu, očekivanjima zaposlenih, ali i tehnologijama koje nude rešenja za ove izazove.

  Webinar na temu „SAP S/4HANA – Napredak poslovanja ne treba da čeka“ u četvrtak, 19. septembra, držaće Slaviša Lečić, Customer Solution Advisor za ovo rešenje. Učesnici ovog webinara imaće priliku da se upoznaju sa širokim spektrom mogućnosti koje SAP S/4HANA nudi, omogućavajući kreiranje novih poslovnih modela u skladu sa rastom tržišta i korišćenjem novih tehnologija. Praktična primena softvera biće predstavljena kroz primere, a učesnici će moći da postavljaju pitanja ekspertima i tako iz prve ruke saznaju sve o opcijama koje SAP nudi i iskustvima korisnika sa lokalnog tržišta.

  Oba webinara održaće se na srpskom jeziku. Svi zainteresovani za webinare SAP Digital Festival 2019 mogu se potpuno besplatno prijaviti ovde.

  Septembarske webinare kompanija SAP realizovaće u saradnji sa partnerskim kompanijama – Intel, Atos, Enetel Solutions, Sapiens Solutinons i Camelot.