Kako će se Krejg oprostiti od Bonda: Snimljena tri kraja novog filma o agentu 007

0
Foto: Profimedia

Za poslednji film o Džejmsu Bondu u kojem će agenta 007 igrati Danijel Krejg snimljena su čak tri različita kraja, a sve da bi se izbeglo curenje informacija.

Jedini koji zna pravi kraj je reditelj Keri Fukunaga, koji je zamenio Denija Bojla. Nastavak pod nazivom “No Time To Die” toliko je privukao pažnje da reditelj brižljivo čuva završetak filma, kako ne bi gledaocima pokvario priču o najpoznatijem tajnom agentu na svetu.

Čak ni Džejms Bond ne zna koji kraj je pravi. Ipak, kako su mediji otkrili, jedan od navodnih krajeva je onaj u kojem Bond daje otkaz tajnoj službi kako bi živeo mirnim i povučen život na Jamajci, zbog čega britanska glumica Lašana Linč dobija titulu 007.

Zanimljivo je da je pre dve nedelje na setu filma na aerodromu RAF Brize Norton, koju inače koristi kraljevska avijacija, nastala prava drama kada je ekipa zaboravila jedan kombi s opremom na lokaciji.

Naravno da je to u nekom trenutku postalo sumnjivo, pa je celo područje evakuisano, dovedeni su psi obučeni za pronalaženje eksplozivnih naprava, a sve zbog sumnji da se u njemu nalaze bombe.

“Sve je bilo spakovano u petak, ali na neki način jedan kombi ostao je tamo. Ne znamo ko, ali neko je prijavio sumnjivi kombi na lokaciji, posle čega su doveli i pse obučene za otkrivanje eksplozivnih naprava, kako bi dodatno proverili sve, a napravljen je i kordon i zabrana prilaska na 300 metara od kombija, dok se sve ne obezbedi”, otkrio je izvor blizak filmskoj ekipi.