“Kad prođeš kroz leukemiju, šta više može da te uplaši? To je kao da ideš u rat…”

0
Profimedia

Siniša Mihajlović ima tešku godinu iza sebe. Posle borbe sa leukemijom, zakačio ga je i koronavirus. “Da sam dobio koronu u februaru ili martu, kada sam imao problem sa imunitetom, onda bi bilo veoma opasno. Sada sam se potpuno oporavio”, kaže trener Bolonje koji počinje sezonu utakmicom sa Milanom u ponedeljak na San Siru.

Govoreći za TG1, Mihajlović je opisao kako je izgledalo njegove lečenje i borba sa leukemojom, posebno o pauzi u tretmanu hemioterapije kada su mu lekari dozvolili da bude na utakmici protiv Verone.

“Da tog dana, 25. avgusta kada je bio meč sa Veronom, da nisam bio tu umro bih. Iako sam bio veoma slab, morao sam da pokažem snagu i činjenicu da sam osoba koja se vraća i koja se bori. Uvek ću biti zahvalan onome ko mi je donirao koštanu srž. Ne znam ko su ti ljudi ali sačuvali su mi život”, rekao je Siniša Mihajlović, a preneo italijanski Korijere dela sera.

Koronavirus kojim se nedavno zarazio, onemogućio mu je isprati gotovo sve pripremne mečeve Bolonje.

“Kada prođeš kroz leukemiju, teško je biti zastrašen. To je kao da ideš u rat, šta može posle toga da te uplaši?”; ispričao je Mihajlović.