Jutka je postao član Srpske radikalne stranke, Šešelj kaže da će biti i kandidat na izborima

1
Screenshot

Bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka postao je član Srpske radikalne stranke i biće na izbornoj listi te stranke na predstojećim izborima, rekao je predsednik SRS Vojislav Šešelj, a prenosi N1.

“Milutin Jeličić Jutka se učlanio u Srpsku radikalnu stranku, biće kandidat na izborima, ići će na stranačku listu, biće kandidat za poslanika verovatno, a mogući su i drugi dogovori. Planovi su da osvojimo vlast”, rekao je Šešelj novinarima u Kruševcu, odgovarajući na pitanje o ponudi za pristupanje SRS-u, koju je ranije izneo Jeličiću.

Šešelj je promovisao svoju knjigu “U Srebrenici nije bilo genocida”, a u prvom redu na promociji sedeo je Jeličić, kome se pred Osnovnim sudom u Kruševcu sudi za seksualno uznemiravanje nekadašnje saradnice Marije Lukić.

Ročište na tom suđenju, koje je bilo zakazano za juče, odloženo je jer su njegovi branioci zatražili izuzeće svih sudskih instanci, a Jeličić se nije pojavio na suđenju opravdavši izostanak zdravstvenim problemom.

1 KOMENTAR

  1. SRS zajedno sa Dr. Šešeljom je nekada zaista predstavljala snagu na političkom nebu Srbije. Od tada njen ugled i snaga konstantno padaju da bi sada sa Jutkom kao uzdanicom za “osvajanje vlasti” najzad dotakla samo dno.
    Jedino pozitivno je da se sa godinama narod osvešćuje i polako iz politike eliminiše kriminalce, lopove, strane podanike, se*sualne predatore i ostale koji nemaju narodu i Srbiji šta da pruže, već samo hoće da napune džepove. Ovaj proces će se nastaviti i ubuduće dok se politika ne pročist od gamadi i šljama, a za to su potrebne godine.

Comments are closed.