Jovanović: “Nisam dobio krivičnu prijavu, ali ne sumnjam da je vest po pravilu tačna”

0
Printscreen/YouTube/RTS

Lider LDP Čedomir Jovanović rekao je da nije dobio krivičnu prijavu Trećeg javnog tužilaštva povodom slučaja ispred brze hrane na Novom Beogradu.

“Nisam dobio nikakvu prijavu, ali ne sumljam da je vest po pravilu tačna, pošto tužilaštvo u Srbiji funkcioniše na takav način”, rekao je Jovanović, a prenosi portal B92.

“Mogu 100 prijava da podnesu, ali nikada neću žrtvovati mir svoje porodice. A njima je mnogo lakše da budu sluge crnogorskih klanova, nego da se isprave na noge i poštuju zakone ove zemlje”, poručio je on.

Kako dodaje, kao što nije do sada pravio kompromise, neće ni po pitanju ovog slučaja.

“Kad sam pročitao krivičnu prijavu po srpskim medijima pomislio sam da sam ja gori od Belivuka i Saleta Mutavog”, navodi Jovanović.

On je napomenuo da ne želi da prećuti svoju odgovornost za događaj koji se desio ispred brze hrane na Novom Beogradu, u blizini zgrade u kojoj stanuje.

“Te sedmice sam tri puta zvao policiju, ja sa ‘Hijenama’ ne želim da živim, ni da se pravim lud. Zna se ko ubija po Novom Beogradu”, dodao je Jovanović.

Kako je napomenuo, tek će se pričati i tek će se boriti.

“Reći ću sve što imam pred Trećim javnim tužilaštvom, a pitaću i ko je odgovoran za atentate na mene, za napade na moju ćerku, za postavljanje bombe pod moj automobil”, naveo je Jovanović.