Jovanović: “Navijači su me napali. Nemojte da očekujete da se ja pred svojim stanom povlačim…”

0
Printscreen/YouTube/RTS

Lider LDP-a Čedomir Jovanović rekao je u emisiji “360 stepeni” da su ga navijači napali i fizički i verbalno. “Nemojte da očekujete da se ja pred svojim stanom povlačim i da mi u mojoj kući rade ono što su radili u Beton hali”, rekao je Jovanović.

Na pitanje zašto se njegovo ime pominje u incidentima, Jovanović je rekao da se to desilo dva puta.

„Jednom po izlasku iz bolnice i drugi put noćas. U oba slučaja suština je, meni bar, ista. Ja nisam čovek koji se žali, očekuje da drugi rešavaju moje probleme, ne volim njima da opterećujem javnost, dva puta sam se našao u situaciji da nemam mogućnost izbora. Prvi put jer je neko poverovao u vesti da sam umro u bolnici, a onda počeo da maltretira moju Jelenu, ja sam to saznao u kolima. Drugi put sinoć, ne ispred restorana brze hrane, nego pod prozorom moga stana dok me je gledala ćerkica“, priča Jovanović, prenos N1.

On kaže da je tražio da se sprovede istraga i da se uradi test na drogu i alkohol.

„Popio sam čašu pića koje su mi donele komšije dok sam sedeo ispred garaže“, priča Jovanović.

Na pitanje da li je sedeo s navijačima, Jovanović odgovara da „svi znaju kakav je njegov odnos s navijačima“.

„Ti navijači su isti oni ljudi iz Segedina pre osam godina, napali su mene, suprugu, prijatelje. Odgovorni su za jednu prekinutu trudnoću, teške povrede. Oni su me sinoć napali i verbalno i fizički. To je bio sukob, ja sam bio sam, nemam problem s tim, nemojte da očekujete da se ja pred svojim stanom povlačim, da mi u mojoj kući rade ono što su radili u Beton hali“, kaže lider LDP-a.

Dodaje da nije u sukobu s navijačima.

„To je ološ, mafija, nisu samo grobari ti koji imaju kriminalce na stadionu. Oni postoje na svakom terenu. Oni imaju više godina robije nego vi života“, kaže Jovanović.

Ponovio je da policija zna se ko se okuplja kod njegovog stana i da to nije od juče.

„Stali su ispred nas, okrenuli glavu pred tim urlicima, nazivali su me Šiptarom, pevali zemunskom klanu, vređali moju Jelenu. Meni su rekli da su neki privedeni i dali izjave u policiji. Branio sam se. Da vam neko uradi jedan promil što meni rade svakog dana… Tu su se namestili, tu čekaju i provociraju svaki dan“, kaže Jovanović.