Još uvek se ne zna kako će biti kažnjene dve osobe zbog čije tuče su đacima deljene knjižice na pijačnim tezgama

0
Foto: Igor Pavićević

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu još se nije izjasnilo kako će biti kažnjena dva meštanina Malošišta koja su se u četvrtak potukla u tamošnjem Domu kulture, zbog čega su osnovcima iz tog doljevačkog sela umesto u Domu kulture đačke knjižice podeljene na pijačnim tezgama u centru sela, preneo je N1.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu kazali su agenciji Beta da će odluka o pokretanju postupka biti doneta nakon što dobiju izveštaj policije o tom događaju u kome je jedan od učesnika tuče zadobio lakše povrede glave.

U niškoj policiji rekli su da je tuči dvojice meštana, starih 59 i 76 godina, prethodio njihov verbalni sukob i da je policija intervenisala odmah po prijavi incidenta.

Prema pisanju doljevačkog Radio Koprijana, povod za sukob dvojice meštana Malošišta, od kojih je jedan predsednik Mesne zajednice Z.S. (59), a drugi predsednik Udruženja invalida rada Lj.P. (76), je kancelarija u lokalnom Domu kulture u kojoj je trebao da bude održan roditeljski sastanak i podeljene đačke knjižice, pošto se seoska škola renovira.