Još se bori s povredama kolena: Madona otkazala još jedan koncert

0
Foto: Profimedia

Pop ikona Madona otkazala je u subotu prvi od 15 predviđenih koncerata u Londonu zakazan za ponedeljak. Kupci su obavešteni o otkazivanju koncerta porukom u subotu, a novac im je odmah vraćen, objavio je organizator koncerta Tiketmaster.

Koncert je trebalo da se održi u London Palladium s 2.300 mesta. Naredni koncert zakazan je na istom mestu za sredu, ali još nije poznato da li će biti održan. Šezdesetjednogodišnja “kraljica popa” otkazala je koncerte u Lisabonu prošle nedelje, napisavši na Instagramu da “mora da sluša svoje telo i odmori se”.

Promoter njenih koncerata u Portugalu izvinio se fanovima na Fejsbuku i napisao da se pevačica još bori s “bolovima od neprestanih povreda”. Nedavno je Madona objavila fotografiju sebe u ledenoj kupki na Instagramu. Prema medijskim izveštajima u decembru rekla je posetiocima koncerta u San Francisku da ima oštećene ligamente i probleme s kolenima. Nekoliko koncerata u sklopu svetske turneje “Madame X” otkazano je u SAD-u prošle godine, uključujući predviđene koncerte u Bostonu, Njujorku i Majamiju.