Još jedno priznanje „Moj izbor“ za Frikom

    0

    Kompanija Frikom je još jednu godinu za redom dobitnik priznanja „Moj izbor 2020“ u kategoriji povrća i voća. Ove godine akcijom je obuhvaćeno oko hiljadu domaćih proizvoda i brendova.

    „Ova prestižna nagrada ima poseban značaj za nas jer direktno oslikava poverenje i privrženost naših potrošača Frikomu i našim proizvodima. Činjenica da su potrošači širom Srbije ponovo kao svoj izbor označili Frikom, pokazuje da se naš trud u obezbeđivanju najkvalitetnijih domaćih sirovina i posvećenost visokim standardima prerade, smrzavanja i pakovanja, prepoznaje i nagrađuje poverenjem. Nastavljamo istim putem i zajedno sa našim zaposlenima, kojima posvećujemo ovo priznanje „Moj izbor“, se nadam da ćemo nizati brojne uspehe i pobede“, izjavila je Zorica Mladenović, brend menadžer u kompaniji Frikom.

    Uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi. Glasanje je organizovano u dva kruga gde finaliste biraju korisnici interneta, a pobednike svake od 27 kategorija biraju ispitanici u 10 gradova Srbije. 

     „Moj izbor“ danas predstavlja jednu od najprestižnijih nagrada u privredi Srbije, jer isključivo potrošači svojim glasovima odlučuju koji domaći proizvodi i brendovi zaslužuju da dobiju zvanje najboljih.