Jelena Bruks: “Ponosna na to odakle sam, Srbija će u meni imati najvećeg navijača. Čast mi je bila da budem deo ovog tima”

0
(Beta/AP Photo/Charlie Neibergall)

(Beta) – Srpska košarkašica Jelena Bruks rekla je danas da joj je bila čast što bila deo nacionalnog tima i istakla da se nada da će buduće generacije nastaviti ono što je započela njena.

“Bila mi je čast i zadovoljstvo da budem deo ovog tima”, rekla je Bruks posle poraza od Francuske u borbi za bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju i svoje poslednje utakmice u dresu reprezentacije.

Košarkašice Srbije nisu uspele da u Tokiju odbrane bronzanu medalju osvojenu na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

U meču za treće mesto bolja je bila selekcija Francuske sa 91:76, koja se tako revanširala za poraz koji joj je Srbija nanela u finalu ovogodišnjeg Evropskog prvenstva.

Bruks je navela da je Francuska danas bila bolja.

“Godinama smo ih mučili i uzimali im medalje, ali danas je bio njihov dan. Ponosna sam na sve saigračice i stručni štab”, rekla je Bruks, prenosi Olimpijski komitet Srbije.

“Ponosna sam što sam iz Srbije i ženska košarkaška reprezentacija Srbije će u meni uvek imati najvećeg navijača. Nadam se da će devojke koje će nositi dres Srbije u budućnosti moći da nastave sve ono što smo mi započeli”, zaključila je Bruks.