Izdavačka kuća Laguna i Banca Intesa u saradnji sa Narodnom bankom Srbije (NBS), omogućile su potrošačima da na jednostavan i brz način, a bez upotrebe platnih kartica, obavljaju kupovinu na internetu u okviru Instant Platnog Sistema – IPS-a.

U pitanju je potpuno bezbedan i do sad najbrži način plaćanja na internetu, a sve što treba da uradite jeste da prilikom izbora načina plaćanja izaberete opciju „Instant plaćanje Narodne banke Srbije – IPS skeniraj“, da potom u mobilnoj aplikaciji koju imate instaliranu na svom mobilnom telefonu, skenirate prikazani jednokratni IPS QR kod na sajtu prodavca i tako izvršite plaćanje.

Banca Intesa je posvećena da, kao lider na domaćem tržištu u e-commerce poslovanju, sa preko 90% učešća u trgovini  na internet prodajnim mestima u Srbiji, nastavi sa unapređenjem e-commerce usluge. Uvođenje Instant plaćanja na prodajnim mestima na kojima je Banca Intesa prihvatilac plaćanja je od suštinskog značaja za dalji razvoj e-commerce usluge u Republici Srbiji. Na ovaj način će korisnici aplikacija mobilnog bankarstva za fizička lica imati mogućnost da kupuju na Internetu plaćanjem proizvoda i usluga sa svojih računa bez upotrebe platnih kartica, a trgovci će imati priliku da bezgotovinsko plaćanje omoguće za još veći broj korisnika i na jeftiniji način.

Sajt Lagune nastavlja da uvodi inovacije i uspostavlja trendove u onlajn svetu, što ga čini jednim od najboljih e-commerce sajtova u našoj zemlji. Bio je prvi srpski sajt na kome je izvršena kupovina domaćom platnom karticom Dina, a sada je prvi u našoj zemlji koji je uveo mogućnost onlajn plaćanja skeniranjem QR koda.

Iskoristite ovu mogućnost, posetite naš sajt www.laguna.rs i uživajte u čitanju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.