“Jedino smo Ćosić, Đinđić i ja izneli nekakav plan o Kosovu”

5
Foto Nedeljnik-Profimedia-Tanjug

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da je jedino on, pored Dobrice Ćosića i Zorana Đinđića, izneo nekakav plan o Kosovu.

“Recite mi jedan plan mojih političkih protivnika, osim da su protiv svega”, rekao je Vučić novinarima.

“Planovi su im – ‘to je sve naše i biće naše’… Nemoj da lažete narod, budite odgovorni… Ali najlakše je podilaziti ljudima, a najmanje cenim ljude koji vole da podilaze narodu”, rekao je Vučić.

O Kosovu, kaže, niko nije predložio nikakav plan, sem, svojevremeno, Dobrice Ćosića i Zorana Đinđića, koji su, kaže, “sasečeni u korenu”.

Na pitanje novinara televizije N1 da li može da saopšti neki plan za KiM, Vučić je rekao: “Ne mogu, nijedan… Podržavam plan Dragana Đilasa, nisam ga još čuo, ali njegov plan i plan Boška genija Obradovića, zajedno sa ovim studentom od 30 godina, to je najbolji plan”, rekao je ironično Vučić, prenosi B92.

Upitan o kritikama pojedinaca iz Srpske pravoslavne crkve, Vučić je rekao: “Samo nek rade svoj posao, ja bih više voleo da se bave svojim poslom, a ne politikom, ali dobro je, neka se bave i politikom”, rekao je Vučić.

5 KOMENTARA

  1. Nema tu nikakvih planova koji su bili bitni ili su bitni sada. Jednostavno KOSOVO JE SRBIJA i mi ne pitamo za cenu. Svi na svetu koji su donekle upuceni znaju da je to bila otimacina i koriscenje prava jasega.

  2. Не може председник државе да износи “неккав” план ! Председник државе може да изнесе само план усвојен по скупштинској процедури. Свакако, и после додатне процедуре, уколико тај план подразумева уставно усклађивање. Не може председник да да заклетву на Устав и законе ове земље, па потом да предлаже решења која нису у складу са тим. Каква је то порука ? И зашто је на крају његов одговор на питање да изнесе какав је то “некакав” план, баналан и неозбиљан, па зато јер је коначно схватио, да непоштујући процедуре, он већ сада испуњава услов за кривично гоњење по основу тешког кривичног дела – велеиздаја.

  3. Cosic i Djindjic su isli grlom u jagode. Sad je i Vucic to naumio iako zna da su jagode u tudjoj basti, a prilaz mu je zabranjen

Comments are closed.