Trener Partizana pretio sudiji da će povući ekipu sa poslednje prijateljske utakmice, a onda isključen, zajedno sa Nathom…

1
Foto: Profimedia

Pred kraj prvog poluvremena utakmice trećeg kola „Parimeč Premijer kupa“ u Kataru, između Partizana i Spartaka iz Moskve, isključeni su Bibars Natho i trener Partizana Savo Milošević.

Neposredan povod za incidentu bio je 40. minut, kada sudija nije sankcionisao očigledan prekršaj Francuza Žižoa nad Umarom Sadikom.

U tom trenutku reagovao je, preko granice dozvoljenog, Bibars Natho, za šta je sankcionisan žutim kartonom, a kako je koji minut ranije zbog protesta zaradio prvu javnu opomenu morao je van terena.

Nije se Izraelac lako pomirio sa odlukom sudije, a tek nije Savo Milošević. Uleteo je mladi trener na teren, žestoko protestvovao, tražio od sudije da preinači odluku, a kad ovaj to nije hteo da uradi, zapretio je nekadašnji reprezentativni golgeter čak da će povući ekipu sa terena u hotel.

U opštem metežu zaradio je Milošević direktan crveni karton i u tom trenutku situacija je pretila da eskalira prekidom meča. Gužva je potrajala tri, četiri minuta, a onda su se strasti smirile.

Milošević je u prvom delu priprema već jednom povukao ekipu sa terena zbog lošeg suđenja.

1 KOMENTAR

  1. Prvo je Savo dobio direktan crveni, jer je bacio u teren flasicu i usao na pola terena i sve to zbog faul na sredini terena. Natho je samo 5 minuta ranije nasrnuo na sudiju i uz salvu uvreda i unosenja u lice, protestvovao, sto je ovaj dosudio korner, a ne visoko podignutu nogu u situaciju u kojoj se on uopste nije nalazio.
    Ponasanje Natha i Milosevica je za svaku osudu, ali koliko vidim time se niko ne bavi.
    To sto sudije sude lose na pripremama, je nesto sto se desava iz godine u godinu, ali nikako nije opravdanje za ovakvo ponasanje.

Comments are closed.