International Property Awards u Londonu nagradio AFI Europe-Serbia za projekte Airport City i Skyline Belgrade

  0

  Projektu Skyline Belgrade dve nagrade: za arhitektru visokih zgrada i koncept višenamenskih projekata

  Već dvadeset godina se u Londonu održava International Property Awards, manifestacija na kojoj se dodeljuju nagrade profesionalcima iz oblasti investiranja i građevinskih projekata širom sveta. Ove godine, kompanija AFI Europe-Serbia osvojila je 4 nagrade za svoje projekte u Beogradu u okviru Evropskog konkursa 2019 Award Winners.

  Skyline Belgrade je osvojio dve nagrade u kategorijama za koje je konkurisao – za najbolje arhitektonsko rešenje visoke zgrade (Residental High-rise Architecture) i sam koncept višenamenskog projekta (Mixed-use Development).

  Airport City Belgrade, prvi biznis park u Srbiji, osvojio je nagrade za najbolji projekat u kategoriji arhitekture poslovnog prostora, kao i samog projekta (Office Development-a) u Srbiji.

  Prijavljene projekte na osnovu dizajna, kvaliteta, usluga, inovacija, originalnosti i održivosti ocenjuje iskusan tim koji čini žiri od 80 stručnjaka iz oblasti nekretnina, a kompanije odabrane kao pobednici pozvane su da prisustvuju manifestaciji i dodeli nagrada.

  Kao investitor, kompanija AFI Europe-Serbia je prisutna na domaćem tržištu od 2005. godine, kada je započela izgradnju prvog poslovnog parka Airport City Belgrade, takođe nagrađenog u Londonu. Ove nagrade predstavljaju još jedno priznanje od strane međunarodnih eksperata AFI-jevim projektima u Srbiji za njihov neosporan doprinos lepšem i modernijem Beogradu.