“Imao sam otvoren prostor, video sam Milsapa, dodao mu loptu, kao vruć krompir, on je vratio i pokušao sam…”: Jokić o poslednjem poenu u finišu utakmice sa Filadelfijom

0
Foto: Tanjug-AP

Denver je u poslednjoj četvrtini meča sa Filadelfijom došao do pobede u finišu zahvaljujući pogotku Nikole Jokića, a time što su u poslednjoj deonici nadoknadili 19 poena zaostatka Nagetsi su postavili rekord franšize, preneo je N1.

“Džamal je vikao sa klupe: ‘Samo nemojte da odustanete, nemojte da odustanete!’. I jednostavno nismo odustali. Vraćali smo se i ranije u mečeve, nikad ovako, ali nikada ne odustajemo. Imali smo odličnu poslednju četvrtinu, postigli smo preko 30 poena i bilo je zaista odlično. Mnogo su nam pomogli i navijači koji su nas podigli svojom podrškom”, rekao je nakon meča Nikola Jokić.

“Imao sam otvoren prostor, video sam Pola Milsapa, dodao sam mu loptu, kao vruć krompir, on je vratio do mene i pokušao sam”, rekao je Jokić o poslednjem poenu koji je postigao i doneo svom timu pobedu.

“Energija je bila bolja, sve je bilo bolje. Imali smo dva dobra perioda u meču, u prvoj i u poslednjoj četvrtini. Ovo je za nas sjajna pobeda. Najvijači su uvek tu za nas i bili su sjajni i večeras”, poručio je Jokić.