Jedna od najbrže rastućih industriji je upravo tech i teško je ispratiti sve novine na tržištu, a da pri tom zadovoljimo i sve sopstvene želje. Taman kada pomislimo da smo pronašli elegantan telefon koji je estetski po našoj meri, ispostavi se da ne može odgovoriti na naše tehničke potrebe. Zbog toga, u nastavku ćemo vam otkriti idealnu opciju za telefon koji može da ponudi vrhunske performanse, ali u sofisticiranom izdanju. 

HONOR Magic V2 je više od pametnog telefona; to je izjava o stilu, tehnologiji i svestranosti. Ako želite da unapredite svoj lifestyle s vrhunskim mobilnim iskustvom, HONOR Magic V2 je pravi izbor. Na prvom mestu je činjenica da je u pitanju najtanji i najlakši sklopivi telefon na svetu! Zvuči neverovatno, ali to je moguće, ukoliko napravite savršen balans između elegantnog dizajna i funkcionalnosti uređaja, kao što je kompanija HONOR uspela sa ovim modelom. 

Verovatno ste se zapitali kako je moguće da jedan sklopivi telefon bude tanak svega 9.9 mm kada je sklopljen, a da ujedno poseduje bateriju velikog kapaciteta. HONOR je to postigao korišćenjem novog dizajna baterije koja koristi jedinjenje silicijum-ugljenik. Ovaj izbor materijala omogućio je pravljenje baterije koja nije samo lakša i tanja, već ima i veću energetsku vrednost.

Ovaj sklopivi telefon je pravo tehnološko čudo koje je uspelo da spoji veliki kapacitet baterije sa elegantnim i tankim dizajnom, postavljajući nove standarde u svetu mobilnih uređaja.

HONOR je kreirao bateriju koja je u skladu sa potrebama savremenih korisnika — onih koji zahtevaju lagani telefon za svoj životni stil u pokretu, bez kompromisa po pitanju trajanja baterije. Gde god da krenete, nećete morati da brinete koliko će vam trajati baterija ili da li će telefon uspeti da vam stane u torbicu ili džep, jer on to s lakoćom uspeva. 

Sa ovim sklopivim modelom, HONOR je kreirao saputnika za savremenog korisnika, koji ispunjava zahteve dinamičnog načina života sa elegancijom i snagom. Ovaj uređaj najavljuje budućnost u kojoj ravnoteža između elegantne estetike i robusne funkcionalnosti više nije san, već opipljiva, uzbudljiva stvarnost. Dok Magic V2 zauzima svoje mesto u rukama korisnika širom sveta, on to čini kao pravi primer posvećenosti kompanije HONOR inovacijama, kvalitetu i nepokolebljivoj predanosti sveobuhvatnom korisničkom iskustvu.

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.  

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/HonorSrbija/ 

https://twitter.com/Honorglobal 

https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr 

https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured 

https://www.instagram.com/honorglobal/

http://www.youtube.com/c/HonorOfficial

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.